Română
English
Italiano
Español
Français

Cine suntem

Istorie

Perfectview s-a inregistrat in anul 2002 ca societate comerciala specializata exclusiv pe producerea, distribuirea si montajul elementelor de tamplarie pentru constructii din PVC si lemn stratificat. In anul 2008 s-au obtinut certificarile ISO 9001 si ISO 14001 pentru acest domeniu.

Cum se fabrica?

Produsele achizitionate de dumneavoastra se fabrica folosind tehnologie de ultima generatie in domeniu, asigurand astfel standardul de calitate impus cerintelor pe piata dar si rapiditate in executia comenzilor.
Tamplaria si sticla beneficiaza de ultimile inovatii in materie de prelucrare.
Avantajul major pe care-l obtine clientul final colaborand cu noi il reprezinta faptul ca noi suntem specializati si pe servicii incluzand aici si montajul iar pretul este mult mai bun.
Utilajele pentru fabricarea tamplarie sunt URBAN, ELUMATEC si STURTZ asistate de calculator.
Sticla termoizolanta este fabricata prin parteneriat cu unul din cei mai mari producatori din tara. Linia de fabricare a geamului termopan este marca LISEC tip JUMBO cu introducerea argonului in camp inchis.

Portofoliu

Peste 26.000 de comenzi onorate de la infiintare..
Dispunem de personal coordonator foarte experimentat in materie de fabricare si montaj tamplarie astfel, printre cei mai vechi montatori coordonatori se afla absolventi ai Academiei Rehau.
Vizitati o parte din Galeria noastra de lucrari.

Localizare principala

Sediul:
Valenii de Munte, Str. Anton Pann, Nr. 29, Prahova, Romania

Puncte de lucru si productie:
Loc. Izvoarele, Homoraciu, Nr. 513A, Prahova, Romania
Valenii de Munte, Str. Anton Pann, nr. 7-9, Prahova, Romania
Draganesti, Prahova, Romania

Zone acoperite in Romania:
Bucuresti, Prahova, Brasov, Buzau, Harghita, Covasna, Constanta, Timis, Arad, Hunedoara, Dolj, Mehedinti, Olt, Calarasi, Alba, Arges, Vrancea, Suceava, Bacau, Braila, Galati, Cluj, Caras-Severin, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Mures, Maramures, Neamt, Salaj, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vaslui.

Exportam in toate tarile membre UE.

Reprezentanti de vanzari si consiliere in Italia, Norvegia, Grecia, Franta si Belgia

Ce vă oferim?

Consiliere rapida prin experienta in alegerea unor produse de inalta calitate, fabricate modern, garantate de tehnologie si de furnizorii nostrii de materii prime si accesorii. Calcul online al produselor cu foarte mare exactitate. Comenzi prin procedura economica si simpla - la fel, online.

Consultanta de specialitate in stabilirea solutiilor tehnice, alegerea tipului de tamplarie potrivit, a sticlei potrivite functie de dimensiunile si conditiile proiectului.

Livrarea la termen asigurata prin forte proprii dar si prin colaborarea la nivel national cu partenerii nostrii. Montaj al tamplariei.

Suport in elaborarea de documentatii pentru orice tip de proiect ce vizeaza tamplaria necesar accesarii de fonduri UE sau participarii la licitatii.

Service in garantie si post-garantie. Interventie rapida in caz de urgenta prin service-ul zonal.

Informare cu privire la exploatarea corecta a tamplariei cu geam termopan, a accesoriilor, disponibila prin brosuri si instructiuni de folosire a sistemelor pentru asigurarea unei durate de viata indelungate.

Servicii