Română
English
Italiano
Español
Français
Deutsch

Produse

VEKA ferestre MACO

Ferestrele din profile PVC folosite sunt marca VEKA sau Aluplast. Varietatea tipurilor de profile existente va ofera posibilitatea sa optati intre diverse configuratii disponibile.
Toate ferestrele indiferent de numarul de camere si feronerie sunt garantate pentru exploatare si rezistenta indelungata.

Veka Usi

In constructia de USI PVC profilele si armaturile specifice, oferite de VEKA sau Gealan sunt conform standardelor, ceea ce confera rigiditate produsului. Deasemenea, feroneria tip multipunct asigura etanseitate perfecta pe tot conturul usii.

Lemnstratificat Lemnstratificat

Ferestrele si usile din lemn stratificat sunt fabricate din molid, meranti sau stejar. Posibilitatea de personalizare a locuintei este foarte mare datorita multiplelor optiuni de finisare in diverse nuante.

Sticla-termopan

Eficienta energetica a unei cladiri reprezinta o preocupare pentru tot mai multi. Geamul termopan are un rol major atat in cazul stoparii pierderilor de caldura cat si al efectului de sera din foarte multe locuinte.
Acum poti alege corect tipul de geam termopan potrivit atat din punct de vedere al izolarii termice, protectiei solare dar si din punct de vedere arhitectural. Acordam un spatiu larg acestui capitol.
Tot mai mult, tipul de geam termopan low-e sau cu control solar devine optiune standard pentru echiparea tamplariei. Afla care geam termopan indeplineste cel mai bine criteriile moderne privind constructia de locuinte si protectie a mediului.

Accesorii PVC Accesorii PVC

Glafurile, pervazele, plasele contra insectelor sunt accesorii importante pentru tamplaria din PVC.
Alegerea acestora va asigura premisa unei echipari complete a tamplariei, asigura protectie suplimentara dar si creeaza finisajul complet pentru locuinta.
Toate accesoriile poarta aceiasi calitate dar si tonalitate cu tamplaria aleasa.