Instructiuni PASUL 3

In aceasta sectiune puteti observa alegerile facute. Daca doriti sa modificati configuratiile initiale folositi butonul "Modifica". In acest moment va veti reintoarce la pasul 2 pentru a efectua modificarile. ATENTIE: Pentru a salva modificatile folositi butonul "Salvati modificarile". Daca doriti sa stergeti un reper, apasati butonul "Sterge"

Optiunea "Profile/Materiale auxiliare" va permite sa adaugati accesorii pentru ferestre sau usi ca glafuri de interior sau exterior. Pentru balcoane, atunci cand acestea sunt formate din parti distincte cu schimbari de unghi va sunt necesare profilele de schimbare de unghi (de obicei au cota inaltimii balconului), dupa caz la 90 de grade sau variabile, de culoare alba sau color ca si tamplaria. In situatia in care o fereastra se cupleaza cu o alta sau cu o usa, selectati profilele corespunzatoare in functie de sistem si culoare. Toate dimensiunile sunt in mm.

Optiunea montaj, adauga la reperele selectate costul demontarii si montarii lor la beneficiar.

Optiunea transport va permite sa vedeti costul transportului comenzii dumneavoastra in functie de distanta fata de centru nostru.

"Imprimare" va da posibilitatea sa vizualizati comanda sub forma unui fisier PDF, iar dupa caz sa o salvati sau sa o imprimati.

"Comanda acum"-si urmeaza pasul numarul 4.

DE RETINUT: Toate comenzile trimise se vor analiza si de catre departamentul nostru de ofertare. Este posibil sa fiti contactat pentru recapitularea comenzii.