Română
English
Italiano
Español
Français
Deutsch

Produse

Feronerie pentru ferestre PVC cu geam termopan

Maco

Feroneria folosita de noi in procesul de fabricare a tamplariei PVC (ferestre) cu geam termopan este furnizata unul din marii producatori la nivel european, Maco.

Aceasta se distinge prin excelente calitati si proprietati mecanice la nivelul folosirii intensive a ferestrelor. Toate feroneriile sunt produse in tari precum Germania si Austria, respectand standardele de calitate si normele in domeniu.

Echiparea ferestrelor cu Maco poate fi o alegere excelentă atunci cand se doresc functii suplimentare in standard (exemplu punctele de inchidere antiefractie).

Toate tipurire se pot regla multiplu, astfel orice problema generata in timp de "aşezarea" ferestrei dupa montaj va putea fi corectata rapid fara a afecta calitatea produsului.

Feronerie Maco

Maco

Schema utilizata in ceea ce priveste aceasta marca de feronerie este MULTI_MATIC, adaptabila tutor variantelor de deschideri pentru ferestre din PVC. Recomandarea noastra este alegerea acestui tip de feronerie pentru a beneficia de o calitate superioara a produsului final

Avantaje Maco

  • Proprietati deosebite prin materiale de calitate superioara. Finisaj de exceptie. Acoperire anticoroziva sporita. Varianta disponibila rezistenta in mediul alcalin.
  • Functii multiple in standard. Sistem antibatare accidental asigurat, microventilatie optional, puncte antiefractie standard.
  • Garantie pana la 60000 de clicuri de utilizare inchis-deschis.
  • Strat special de lubrifiere a partilor mobile, ceea ce reduce frecarea sau zgomotul si prelungeste durata de utilizare.
  • Tolerante mai mari la inchidere dar si la reglaje. Plaje mai mari de adjustare.
  • Bratele foarfecilor si balamalele superioare sunt prevazute cu dispozitiv de franare ceea ce asigura deschiderea lina a ferestrei.